HomeResultatenLocatiesLedenSitemap
Home arrow Info
Home
Info
Contact
Sponsors
Links
Nieuws
Gastenboek
Foto's
Over ons

Welkom bij Woppets Woluwe

Deze site geeft informatie weer over zaalvoetbalclub Woppets Woluwe (1994-2014). De site is een eerbetoon aan alle leden en supporters ooit van deze zaventemse zaalvoetbalclub

Wie waren we?

We waren een jonge dynamische zaalvoetbalploegje dat starte in de allerlaagste afdeling (4de provinciale) in 1994. We doorliepen alle reeksen om uiteindelijk vicekampioen te worden in de eerste provinciale afdeling in het jaar 2003. In de nationale reeksen kenden we het allereerste seizoen een moeilijke start en we konden ons maar nipt redden van terugkeer naar de provincie. De volgende 8 seizoenen eindigden we telkens in de subtop van de 3de nationale afdeling. Onverwacht belanden we 2 seizoenen in de 4de afdeling door een reorganisatie van de bonden was (2010-2012) om dan op 2 seizoenen tijd in een maal door te stoten naar de 2de nationale afdeling. Ons laatste seizoen verliep moeizaam aldaar wegens een veel te kleine kern en een tikkeltje te weinig talent voor dat niveau. Voor diverse rededen heeft het bestuur na dat seizoen (mei 2014) besloten niet langer deel te nemen aan de zaalvoetbalcompetitie.

We waren een vereniging zonder winst (VZW), lid van de Belgische Zaalvoetbalbond BZVB, lid van de Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB, aangesloten bij de BLOSO sport federatie  en lid van de Zaventemse sportraad .

We speelden onze thuiswedstrijden tussen 22 en 23 uur in de sporthal van Sint Stevens Woluwe.

 
teamlogo.png
Statistieken
Leden: 53
Artikels: 257
Links: 210
Bezoekers: 2311020
Wie is Online